Sözleşme kaç yıllık, ne kadar alacak?

Galatasaray'a transferi an meselesi olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın maliyeti de gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte detaylar...

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken; transferi an meselesi olan Fernando Muslera'nın maliyeti de ortaya çıkmaya başladı.

Kısa bir süre önce Türk spor basınında Muslera'nın Galatasaray'a olan maliyetinin 21 milyon avroyu bulacağı haberleri gündemi ısıtırken; yaşanan gelişmeler sonucunda Uruguaylı file bekçisinin sarı-kırmızılı kulüpten alacağı rakam gün yüzüne çıktı.

Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.5 milyon avro alacağı öğrenildi.

Galatasaray'dan 5 sezon için 12.5 milyon avro alacak olan Muslera'nın önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşmenin altına imza atacağı ifade edildi.

Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca dün İstanbul'a gelerek Galatasaray ile transferdeki son pürüzleri de giderdi ve transfere Muslera açısından herhangi bir engel kalmadı. Lazio Başkanı Lotito da, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürsoy ile bir araya gelmiş ve transfer konusunda anlaşmaya varmıştı.

Türk spor basınında çıkan Fernando Muslera - Galatasaray eksenli haberlere İtalyan ve Uruguay basını ciddi kaynaklar aracılığıyla destek vermeye başladı. Uruguay basınına konuşan Muslera da İspanya ve İtalya'dan çeşitli teklifler almasına rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullanmasını "Beni çok istediler" ifadeleri ile açıklamıştı.

WEBASLAN'DAN...

Transfer döneminde ciddi bir bilgi kirliliği yaşanıyor... İki gün önce Fernando Muslera'nın Galatasaray ile 'sözleşme imzaladığını' duyuran Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV, ilginç bir şekilde bugün de İtalyan Corriera dello Sport'a dayanarak Muslera'nın Galatasaray'a gelmeyi reddetiğini ifade etti. Lig TV'nin dayanak olarak gösterdiği Corriera dello Sport da bu haberinden bir gün önce Muslera'nın Galatasaray ile anlaşmaya vardığını ve bu transfer için sadece Galatasaray ile Lazio kulüplerinin Lorik Cana konusunda anlaşma sağlamasının beklediğini sütunlarına taşımıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları