Stoper dayanmıyor

Sezon başında Koray Günter’i kaybeden, Aurelien Chedjou ile yollarını devre arasında ayırmak isteyen G.Saray’da Serdar Aziz’in sağ diz arka çapraz bağı koptu, menisküsü yırtıldı. Yönetim şimdi harıl harıl ligin 2. yarısı için yeni plan yapıyor

Galatasaray'da tam anlamıyla Serdar Aziz şoku yaşanıyor...

Bu sezonun başında 4.5 milyon Euro’ya Bursaspor’dan transfer edilen ve takımın en önemli gelecek yatırımı olarak görülen milli oyuncunun Osmanlı maçı sonrasında yaşadığı sakatlık bu sezonu kapatmasına neden oldu...

Sakatlığı sebebiyle takıma geç adapte olan ve biraz da yönetimin zorlaması ile ilk 11’e dahil edilen Serdar Aziz, tam adaptasyon sürecini atlatıp Hakan Balta ile uyum sağlamaya başlamıştı ki bu talihsiz sakatlık geldi.

Ankara Osmanlı Stadı’nın zeminin buz tutması sebebiyle G.Saray teknik heyeti tüm oyunculara dikkatli olmaları uyarısında bulunup farklı çivi boylarında birden fazla krampon götürmelerini istedi. Soğuktan korunmak için termal giysiler götürülürken sakatlanmalara engel olabilmek adına maçtan önce özel kremlerle oyunculara da masaj yapıldı.

Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı! Serdar Aziz sakatlanıp oyundan çıkarken dün oyuncunun kaderi de belli oldu. Yapılan kontroller sonrasında şu resmi açıklama yapıldı:

3 STOPER KALDI

"Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz’in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.”

Sezon başında Koray Günter’i sakatlığa kurban veren, kontratı biten Aurelien Chedjou’yu devre arasında göndermek isteyen yönetim, Serdar’ın da sezonu kapatması ile sarsıldı. Teknik heyet yeniden Semih Kaya’ya dönerken sarı-kırmızılıların kadrosunda toplamda 3 stoper kaldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları