Stoper'de Maicon'a yeni partner! Transfer...

Galatasaray'da yönetim 31 yaşındaki Castan'ı Ocak'ta bitirmek için düğmeye bastı. Görüşmeler tam gaz devam ediyor.

Ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen lider Galatasaray'ın Ocak ayı için nokta vuruşu yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Teknik Direktör Tudor'un da görüşünü alarak savunmayı Roma'da forma giyen Castan'la güçlendirmek istediği gelen bilgiler arasında...

TORINO'DA KİRALIK OYNADI

Roma'da 5. sezonunu geçiren Castan geçen sezon İtalyan kulüplerinden Torino'da kiralık olarak forma giydi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Ocak ayında Roma'nın kapısının çalınacağı belirlendi.

BİZE BÜYÜK FAYDA SAĞLAR

Ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen lider Galatasaray'ın Ocak ayı için nokta vuruşu yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Teknik Direktör Tudor'un da görüşünü alarak savunmayı Roma'da forma giyen Castan'la güçlendirmek istediği gelen bilgiler arasında.



BİZE BÜYÜK FAYDA SAĞLAR

Teknik Direktör Tudor'un yönetimle yaptığı görüşmede, "Savunmaya Castan'ı alırsak burada doğabilecek olan bir sorunu gideririz. Castan iyi bir stoper. Bize büyük fayda sağlar" dediği öne sürüldü.

SÖZLEŞMESİ 2019'DA BİTİYOR

Galatasaray'ın kulübüyle 2 sezon daha sözleşmesi olan Castan'ı bonservisiyle almak istediği ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun da Sarı- Kırmızılı takıma sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor..

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları