Süren: "Nöbet değişimi gerekiyor"

Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren A Spor’da yayınlanan Spor Ajansı’nda Dursun Özbek yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Faruk Süren'in açıklamaları

Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren A Spor’da yayınlanan Spor Ajansı’nda Dursun Özbek yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Özbek'in iyi niyetine saygı duyduğunu belirten Süren, buna karşın ekonomik tedbirlerin yetersiz olduğunu savundu. Süren ayrıca Galatasaray’ın oldukça başarısız bir sezon geçirdiğini ifade etti.

DURSUN ÖZBEK İYİ NİYETLİ
İyi niyetini çok başarılı buluyorum. Diğer yandan Galatasaray’ın çözüm bekleyen meselelerine yaklaşımını eksik buluyorum, bazılarında da doğru bulmuyorum.

RİVA KISA SÜRELİ ÇÖZÜM DEĞİL
Riva’nın gelişmesi, Galatasaray’a gelir getirmesi 5-6 yıllık bir süreçtir. Halbuki bizim problemimiz bugün. Bugün Galatasaray’ın yapılanmasında, borç yapılanmasında bunlara çözüm getirecek çözüm önerileri getirmesi lazım. Biz şimdilik onları dinlemek durumundayız, o kadar.

GALATASARAY’DA STRATEJİ YOK
Strateji yok ki bugün. Daha bugün sportif anlamda konuştuğumuz zaman bir teknik direktörümüz yok, iyi bir altyapı çalıştırıcımız var belki ve bu profesyonel futbol takımının başında. Strateji buysa ben bu strateji ile bağdaşmıyorum tabi ki. Biz görevimizi yaptık, bitirdik gençler bu işi daha iyi götüreceklerdir muhakkak.

NÖBET DEĞİŞİMİ GEREKİYOR
Ortaya çıksınlar göreceğiz şimdi. Nöbet değişimi de gerekiyor, dolayısıyla böyle bir şeye de gelecek zannedersem.

GALATASARAY BİRİNCİLİĞE OYNAR
Galatasaray takımı beşinciliğe oynama gibi bir hedef koyduğu zaman hiçbir şekilde, hiçbir yönetim başarılı olarak addedilemez. Hangi şartlarda olursa olsun, Galatasaray takımı beşinciliğe oynamaz. Galatasaray takımı birinciliğe oynar, kaybedenlerin birincisi olmaz.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları