Sürpriz Lescott gelişmesi!..

Manchester City'nin savunma oyuncusu Joleon Lescott ve G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile ilgili sürpriz bir haber gündeme geldi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Manchester City'nin savunma oyuncusu Joleon Lescott'un, İngiltere Premier Lig ekibindeki eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin kendisini Galatasaray'a getirmek istemesine sıcak bakmadığı belirtildi.

İtalyan teknik adamın İngiliz milli oyuncuyu kiralayarak veya bonservisiyle birlikte sarı kırmızılı takıma kazandırma planlarının bu nedenle sekteye uğradığı ifade edildi. Mancini'nin üç buçuk yıllık Manchester City kariyerinde birlikte çalışan ikilinin arasının, İtalyan çalıştırıcının takımdan ayrılmadan önceki son aylarında Lescott'a düzenli forma şansı vermemesi nedeni ile açıldığı kaydedildi.

Öte yandan Lescott, Manchester City'de Roberto Mancini'nin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Manuel Pellegrini'nin de gözüne giremedi. Stoper mevkiinde oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lescott'un 2014 Dünya Kupası'na katılacak İngiltere Mili Takımı kadrosuna seçilebilmek adına düzenli forma giyeceği bir kulüp arayışına girmesine rağmen, Galatasaray'ın öncelikli tercihleri arasında olmadığı dile getirildi.

PREMIER LİG'DEN 3 TAKIM SIRADA BEKLİYOR

İngiltere Premier Ligi'nde kalmayı tercih eden Lescott'un yıllık ücret talebi karşılandığı takdirde her takıma kapısının açık olduğu iddiası dikkat çekti. Bununla birlikte İngiliz basınındaki söz konusu haberlerde Manchester City'nin de oyuncu ile adı anılmaya başlanan rakipleri Tottenham Hotspur, West Ham United veya Newcastle United yerine Lescott'u yurtdışında bir takıma göndermeyi tasarladığı bilgisine yer verildi.

"MANCINI İLETİŞİM KURABİLEN BİR TEKNİK ADAM DEĞİL"

Lescott'a yakın ve ismi açıklanmayan bir kaynak ise bu konuya yönelik şu yorumu yaptı:

"Joleon, Mancini'nin altında çalışırken kadrodaki yerini kaybetti ve bununla ilgili kendisine asla gerçek bir açıklama yapılmadı. Mancini, oyuncularla iletişim kurabilen bir teknik adam değil, özellikle planları arasında görmedikleri ile... Bu uygunsuz bir yeniden birleşme olur ve buna zorlanmadıkça, Joleon, Türkiye'ye gitmeye yönelik acele etmeyecektir. O, Premier Lig sahnesinde neler yapabileceğini göstermeyi tercih edecektir."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları