Tabelaya dikkat

Çek savunmacı Tomas Ujfalusi, sevgilisi Aneta Vignerova ile İtalyan otomobil markası FIAT için objektiflerin karşısına geçti. İşte tüm gelişmeler ve haberin ayrıntıları burada...

Tomas Ujfalusi, sevgilisi Aneta Vignerova ile İtalyan otomobil markası FIAT için objektiflerin karşısına geçti.

Çek futbolcu, aracın yanında, kız arkadaşı ise motosiklet ile poz verirken, arkalarındaki tabelalar dikkatlerden kaçmadı. Ujfalusi'nin futbol hayatındaki duraklardan olan Madrid ile kariyerini sürdürdüğü İstanbul'un tabelaları dekoru süsleyen öğeler olarak göze çarptı.

Ujfalusi gün sayıyor


Cim-Bom'un tecrübeli stoperi Tomas Ujfalusi yeşil sahalara dönmek için geri sayıma başladı. Antalya kampına götürülen Çek futbolcu, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Sezon başında çapraz bağları kopan ve ameliyat geçiren Ujfalusi, sakatlığının yavaş yavaş geçtiğini belirterek, "Her şeyden önce takıma döndüğüm için çok mutluyum. Koşulara başladım. Futbol ile ilgili bir şeyler yapabiliyorum. Her gün daha iyiye gidiyorum" dedi. Yıldız oyuncu, Schalke'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmek istediklerini de  belirterek, "Onlara karşı avantajlı olduğumuzu düşünüyorum" yorumunu yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları