Taktik ve pas çalışması...

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını gerçekleştirdi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını bu akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdi.

5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman, performans uzmanı Adam Rotchstein yönetiminde açma germe hareketleri yapılmasıyla sürdü.

Daha sonra oyuncular iki gruba ayrılıp taktik ve pas çalışmasında bulundu. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç ve duran top organizasyonları üzerinde duruldu.

Engin Baytar antrenmanın tamamında yer alırken tedavileri süren Gökhan Zan ve Milan Baros, saha ve salon çalışmalarıyla günü geçirdi.

Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamlayan takımımız antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları