Tannane için yeni rakip!

Heracles'in transferdeki gözde oyuncusu Oussama Tannane'ye yeni bir talip daha çıkarken, Heracles başkanı Galatasaray sorularını da yanıtladı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın günlerdir transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Oussama Tannane için sarı-kırmızılı takımın önüne bir engel daha çıktı. Genç oyuncu ile Galatasaray, Cardiff ve Atalanta'nın ardından Malaga'nın da ilgilendiği ortaya çıktı.

Heracles Başkanı Jan Smit, Hollanda basınına transfer konusunda açıklamalarda bulunurken, Malaga'nın da devrede olduğunu ''Malaga ile de görüşmelerimiz sürüyor'' sözleriyle dile getirdi.

Jan Smit'e Galatasaray'ın ilgisi hatırlatılması üzerine de sarı-kırmızılı takımdan daha yüksek bir teklif beklediklerini ''Belki de yeniden daha yükse bir teklifle gelirler. Bunu bilemeyiz. İlgi devam ediyor'' ifadeleriyle dile getirdi. Heracles başkanına Tannane için teklif edilen fiyat sorulması üzerine de ''Fiyatı? Biz bu konuda geri adım atmayacağız. Benim duyduğum 2-3 milyon euro ancak şu an bunun çok altındalar'' cevabını verdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları