Taraftar bağırıyor! Gel...

Galatasaray'daki birinci gündem maddesi Wesley Sneijder'i sarı-kırmızılı takımda görmek isteyen taraftarlar, internette çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'da yönetim Wesley Sneijder transferini sonlandırabilmek için var gücüyle çalışırken, taraftarlar da seslerini Hollandalı yıldıza duyurmak için büyük çaba sarfediyor.

Son olarak mikro blog sitesi Twitter'dan örgütlenen taraftarlar, Sneijder'i Galatasaray'da görmek istediklerini belirten bir mesaj yolladılar.

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder (Seni Galatasaray'da İstiyoruz) sözünü Dünya TT listesine(Tüm Dünya'da en çok konuşulan konular) taşıyan Türk yazarlar, seslerini Dünya'nın dört bir yanına duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Inter ile yaptığı antrenman çıkışı da 28 yaşındaki oyuncuyu soru yağmuruna tutan bazı Türkler, Sneijder'in sessiz kalması sonrası istedikleri cevabı almayı başaramamıştı.

Ünal Aysal'ın transferi resmi olarak açıklamasından sonra sosyal medyada Hollandalı oyuncunun eşi Yolanthe Cabau'yu ikna turlarına başlayan sarı-kırmızılı taraftarlar ise Cabau'nun 'İstanbul gerçekten harika. Orayı gerçekten seviyorum" mesajıyla amaçlarına ulaşmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları