"Tek devreyle bu kadar"

Evren Turhan, sarı-kırmızılıların oynadığı mücadele sonrası eleştiriler getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı.

Takvim Gazetesi yazarlarından Evren Turhan, sarı-kırmızılıların oynadığı karşılaşmanın ardından, "Tek devreyle bu kadar!!!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İŞTE O SÖZLER...

Orhan Atik hocayla başlayan yeni ama kısa süreli oluşumda, ligdeki sıralama açısından oldukça önem teşkil eden kritik bir karşılaşmaydı. Orta sahada dinamizmi ve direnci ne zamandır oynamayan Emre Çolak takviyesiyle destekleyen Orhan hocanın taktiği ne yazık ki bu maçta tutmadı. Çünkü üç orta saha oyuncusu Selçuk, Sneijder ve Emre defansa gelip stoperden top alınca takım ileride çoğalamadı ve Podolski de etkisiz olunca Umut tamamen yalnız kaldı. 5.dakikada Visca'nın golü skoru 1-0 yaptı. Orta saha oyuncuları, gereksiz yan paslarla yorulunca sonuca gidilemedi tabi ki. İlk yarıda Linnes'in ortasında Yasin'in vurduğu topun Bekir tarafından çizgiden çıkarıldığı an maçın kırılma anıydı. Adam adama kaldığında zıplama özelliği hiç olmayan Denayer ikinci golde Mehmet Batdal'a müdahale edemedi.

YASİN TAKIMI ATEŞLEDİ
2. yarıya Yasin'in golüyle başlayan G.Saray'ı, bu gol biraz daha ateşledi. Ama seyircinin yönetime yoğun tepkisi devam etti ki bundan sonra da edecek gibi görünüyor. 70.dakikada yine Yasin müthiş bir golle skoru 2-2 ye getirdi. İkinci yarıda başka bir Galatasaray vardı sahada. İlk yarıda ki 2-0 mağlubiyetten sonra herhalde bu kadar da rezilleşmeyelim diye düşünmüş olacaklar ki oyuncular akıllarını başlarına almışlardı. Ama yine bir defans anlaşmazlığında günün bir diğer yıldızı Viscanın 2. golüyle skor 3-2 oldu. Son oynadığı maçlarda hep tek devrelik bir mücadele gösteren sarı kırmızılılarda dünde aynı şey oldu. 87. dakikadaki penaltı golüyle ikinci yarıdaki oyunun karşılığı bir puanı aldı.

MAÇIN EN İYİSİ YASİN
Çok çabaladı attığı 2 golle takımı ateşledi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ DENAYER
Kötüydü. Yerine giren Semih biraz toparladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları