Tek fire Burak Yılmaz

Sakat olmasına rağmen A Milli Takım kampına götürülen ve tedavisine burada devam edilen tecrübeli futbolcu, İzlanda maçına yetişmezken, endişeli bekleyiş başladı.

Geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlığın bir benzerini bu sezon da yaşayan Burak Yılmaz, A Milli Takım’a yine bu sakatlık sorunuyla gitmişti.

Tedavisine Milli Takım doktorları tarafından devam edilen deneyimli golcü, Ay-Yıldızlı ekibin ikinci sınavı olan İzlanda mücadelesine de yetişemedi. Hâl böyle olunca, Galatasaray’da da endişeli bekleyiş başladı. Her ne kadar Lukas Podolski takımla birlikte çalışmalara katılsa da, Hamza hoca Burak’ın bir an önce takıma dönmesini istiyor. Uzun süredir takımla çalışmayan Burak’ın, Gençlerbirliği maçında kadroya girmesi zor görünüyor.

Benfica da belirsiz

Hamzaoğlu’nun her halükarda riske etmek istemediği Burak Yılmaz’ın, Benfica ve Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı ise henüz belli değil. Sarı-Kırmızılı oyuncu Florya’ya döndükten sonra, sağlık ekibi tarafından detaylı bir tetkik yapılacak ve sakatlıktaki son durum teşhis edilecek.

Grosskreutz’u heyecan sardı

Sarı-Kırmızılı formayı ilk kez Yunanistan’da Panthrakikos’a karşı oynanan hazırlık maçında giyen Kevin Grosskreutz, performansıyla beğeni toplamıştı. Takım arkadaşlarına, maç yapmayı çok özlediğini anlatan Alman futbolcunun, “Taraftarın önüne çıkıp kazanmayı çok istiyorum. Bir an önce bu takımın parçası olmalıyım. Son hazırlık maçı benim daha da heyecanlanmama yol açtı. Ocak ayını iple çekiyorum” dediği öğrenildi.

Cenk Gönen formaya yakın

Muslera’nın Güney Amerika’da üst üste çıktığı milli maçlar ve yorucu seyahati nedeniyle geri dönüşlerde yaşadığı sıkıntılar, Hamza hocayı farklı bir tercih yapmaya itiyor. Tecrübeli eldiven, cumartesi günkü Gençlerbirliği maçında kulübeye çekilebilir. Sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Cenk Gönen’le görüşen Hamzaoğlu, öğrencisine “Hazır ol” talimatı verdi. Cenk, hazırlık maçında Panthrakikos’a karşı ilk kez forma giymişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları