Telles: "Mancini beni seviyor ama..."

Geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren Galatasaraylı sol bek Alex Telles, Brezilya basınına özel açıklamalarda bulundu.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren Galatasaraylı sol bek Alex Telles, Brezilya basınına özel açıklamalarda bulundu.

2012 yılında Gremio'ya geldiğinde, 3 sezonda yaşadıklarını tahmin edemeyeceğini belirten Telles, "2012 yılında Gremio'ya gelirken bunları düşünmemiştim. 3 yıl geçti ve yaşadıklarım gerçekten inanılmaz" diye konuştu.

23 yaşındaki oyuncu, Inter'in satılmasıyla birlikte geleceğinin belirsiz olduğunu belirtirken, "Mancini beni çok seviyor, ki 2013 yılında beni Galatasaray'a getiren, sonra da Inter'a alan hoca o. Ama taktiksel olarak benden beklentileri yüksek. Avrupa'da bu konuda kendimi geliştirdim. Brezilya'da, ilk düşünülen şey atak. Şimdi, ben önce defansı düşünmeli, sonrasında ise hücum için uygun anı beklemeliyim" ifadelerini kullandı.

"DROGBA'DAN ÇOK ETKİLENDİM"

Telles ayrıca, Galatasaray'da Sneijder'in şu anda çok sevilen bir isim olduğunu belirtirken; antrenmanlar sonrasında 2 saat daha idmana devam ettiğini belirttiği Didier Drogba'dan etkilendiğini ve orta yapma ile frikikler konusunda kendisine yardımcı olduğunu belirtti.

"SALDIRILARI GÖRÜNCE MILANO'YA DÖNMEK İSTEDİM"

Paris ve Brüksel'de yaşanan terör saldırıları için de konuşan Sambacı, "Paris'te birkaç saat içinde olanlar gerçekten korkutucuydu. Güvenlik zaafiyeti inanılmazdı. Paris'teydim ve Brüksel'de olanları görünce, her şey manasız geldi. Bir an önce Milano'ya dönmek istedim" dedi.

Galatasaray ile 2018 yılına kadar kontratı bulunan Telles, geçtiğimiz sezon İtalya'da 22 maçta 1667 dakika forma giydi ve 2 asist yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları