'Terim bu ismi çok istiyor!'

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Spor Toto Süper Lig'den bir isim için ısrarcı olduğu ifade ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesinde Doka'nın takımda tutulacağı açıklanmasına rağmen bu oyuncunun adı Galatasaray ile anılmaya devam ediyor

İşte o haber...

Transferde Gaziantepspor'dan sürpriz bir şekilde Dany'yi alarak suskunluğunu bozan Galatasaray'da yeni hedefin Doka olduğu öğrenildi. İstanbul BŞB'de başarılı bir sezon geçiren ve uzaktan attığı gollerle dikkat çeken Brezilyalı futbolcu için sarı-kırmızılı yönetimin bu hafta girişimlere başlayacağı öğrenildi. Fatih Terim'in devre arasında da takıma katmak istediği Doka için Dany de olduğu gibi görüşmeleri yine Abdurrahim Albayrak'ın yürüteceği öğrenildi. Her iki kanatta da görev yapabilen Brezilya asıllı Bulgar oyuncu, İmparator'un transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

İstanbul BŞB'nin Doka'nın bonservis bedeli için 4 milyon Euro fiyat belirlediği öğrenildi. Bu rakam üzerinden pazarlıklara başlayan Galatasaray'ın bu hafta içinde resmi temasları hızlandırarak transferi bitirmesi bekleniyor. Öte yandan, sarı-kırmızılıların Fatih Terim'in direktifiyle ismi sır gibi saklanan yerli bir sol bek için girişimlerde bulunduğu gelen haberler arasında.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları