Terim, Chivu ile görüştü

Cristian Chivu ile Fatih Terim'in yaklaşık 10 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptıkları belirtildi.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın, Inter ile yollarını ayırmaya hazırlanan Cristian Chivu üzerindeki ısrarı sürüyor.

Romanya'da bir televizyon programına telefonla bağlanan menajer Ioan Becali, Chivu ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaklaşık 10 dakikalık bir görüşme yaptıklarını söyledi. Öte yandan sarı-kırmızılı takımın efsane futbolcularından Hagi de Rumen futbolcunun transferi konusunda Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Chivu ile çok iyi arkadaş olan Hagi, "Chivu fantastik bir oyuncu. Fatih Terim de onu iyi tanıyor. Böyle bir oyuncuyu bedava alma şansına sahip. Chivu, Real Madrid'de Roberto Carlos'un yerini doldurabilecek kalitede bir oyuncu. Inter onun değerini anlamadı. Kadrolarındaki en iyi savunma oyuncusu ve 4 sene önce dünyanın en iyi savunmacısıydı. Chivu'nun kendisini yeniden önemli bir isim olarak hissetmeye ihtiyacı var ve Galatasaray ona bu anlamda yardımcı olabilir" dedi.

Bu arada Rumen medyasındaki haberlerde Becali, olası bir Avrupa'dan men kararı çıkması halinde transfer şartlarının değişeceğini, bu yüzden de UEFA'nın nihai kararını verdikten sonra, gelecek hafta içinde Galatasaray ile yaptıkları transfer görüşmelerinde son kararın verilebileceğini belirtti.

Profesyonel kariyerine 1996'da Reşita'da başlayan Cristian Chivu, sırasıyla Universitatea Craiova, Ajax ve Roma formalarını giydikten sonra 2007 yılında Inter'e transfer oldu ve Inter formasıyla 149 resmi maçta 2 gol attı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları