Terim, İbrahim Akın'ı çok istiyor

Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki transfer görüşmeleri devam ediyor... İşte İbrahim Akın transferdeki son gelişmeler...

Transfer çalışmalarını son sürat devam eden Galatasaray, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ın ardından İbrahim Akın'ın da transferini bu hafta içerisinde noktalamak istiyor.

Yetenekli oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok isteyen teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda harekete geçen Abdürrahim Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir kez daha masaya oturdu. İbrahim Akın'ın transferi için Ünal Aysal'a 'transfer sözü' veren Gümüşdağ da yaptığı açıklamada İbrahim Akın için Galatasaray ile görüşmelerinin olduğunu doğruladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar ise İbrahim Akın'ın transferi için görüşmelerin sürdüğünü ancak bu transferin gerçekleşmesinin  kısa bir sürede olmayacağını ve teklifi değerlendirme aşamasında olduklarını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor İbrahim Akın için Galatasaray'dan 2 milyon avro ve Aydın Yılmaz'ı istediği gelen son haberler arasında yer alıyor. Galatasaray'ın Aydın Yılmaz yerine Serkan Kurtuluş'u takasta kullanmak istemesi transfer görüşmelerinin şu anda tıkamış durumda...

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'un Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, İbrahim Akın'ın Galatasaray'da oynamak istediğini ve transfer sürecinin olumlu seyrettiğini söyledi.

Dizar, "Fatih Terim'in İbrahim Akın'la ilgili bir arzusu olduğunu biliyorum. Bu durum devam ettiği sürece transfer gerçekleşebilir. Bu hafta içerisinde bu konuda somut bir gelişme olmasını bekliyoruz. Fatih hocanın İbrahim'i istediğini biliyorum. Bu nedenle transfer sürecinin olumlu ilerlerdiğini söyleyebilirim" dedi.

Webaslan.com olarak gelişmeleri tüm detayları ile takip etmeye devam ediyoruz.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları