Terim özel olarak konuşmuş!

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında sürpriz bir şekilde ilk 11'de yer alan isim Terim ile özel bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe mücadelesinde ilk 11'de görev alarak 120 dakika sahada kalan Gökhan Zan ve yeni transferlerden Erman Kılıç, karşılaşma sonrasında açıklama yaptı.

Mücadele öncesinde Terim ile konuştuğunu ve oynama kararı aldığını ifade eden Gökhan, "Önemli olan başlamaktan çok nasıl bitirdiğimiz. Bir başarı var. Daha iyi yerleri hedefliyoruz. Hocama çok teşekkür ediyorum bana güvendi. Maç öncesi konuştu ve duygularını paylaştı. Fizik durumumu sordu, oynayabileceğimi söyledim. Galatasaray forması için risk almaya hazırım, her şeyi yapmaya hazırım. Bir sakatlığım vardı. Bugün de 120 dakika nasip oldu." dedi.

ERMAN: "2. YARIDA TEK KALE OYNADIK"

Galatasaray ile ilk kupasını kazanan Erman Kılıç da "Çok heyecanlıyım. Bütün takım arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda kupalar kazanmaya devam ederiz. Hem kendi kariyerim için ayrı bir yeri vardı. İlk kupamı kaldırdım. Emirates Kupası ile birlikte bu maça moralli çıktık. Neredeyse ikinci yarıda tek kale oynadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları