Terim Servet'i kesti!

Galatasaray'da A Milli Futbol Takımı'nda Almanya karşılaşmasında sergilediği performans nedeniyle, Azerbaycan ile oynanan mücadelede Guus Hiddink tarafından kadroya dahi alınmayan Servet Çetin krizi yaşanıyor.

Galatasaray'da A Milli Futbol Takımı'nda Almanya karşılaşmasında sergilediği performans nedeniyle, Azerbaycan ile oynanan mücadelede Guus Hiddink tarafından kadroya dahi alınmayan Servet Çetin krizi yaşanıyor. A Milli Takım'dan dönen ve Florya'daki antrenmanlarda üzgün tavırları ile dikkat çeken Servet'in moralinin çok kötü olduğu öğrenildi.

Yaşananan gelişmelerin ardından Pazar günü zorlu Bursaspor maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim de savunma kurgusunu yine Gökhan Zan ve Tomas Ujfalusi ikilisi ile oluşturmaya karar verdi. Tecrübeli savunmacı ise yeşil- beyazlılarla oynanacak olan karşılaşmada yedek kulübesinde olacak.

Galatasaray'ın bu sezon Servet Çetin'in olmadığı ve stoperde Gökhan Zan - Tomas Ujfalusi'nin görev yaptığı üç maçı da kazanmasının Fatih Terim'in kararında etkili olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları