Terim 'Türk olsun' dedi

Bursaspor'a Sercan+Çağlar+2 milyon Euro'luk teklif sunan Sarı-Kırmızılılar yanıt beklemeye başladı. Diğer adaylar Serdar Taşçı ve Ömer Toprak için temaslar da sürüyor. Hedef; Antalya kampına kadar yerli stoperi yetiştirmek

Galatasaray'da ara transfer harekatının en stratejik bölgesi stoper... Cris'i göndererek yabancı kontenjanında boşluk oluşturan Sarı-Kırmızılı yönetim, savunmaya mutlaka yerli takviye yapmak istiyor. Fatih Terim'in verdiği rapor sonrasında Bursasporlu Serdar Aziz, Stuttgartlı Serdar Taşçı ve Leverkusenli Ömer Toprak'ı listeye alan yönetim çalışmalara hız verdi.

TAKAS+PARA TEKLİFİ

Alınan bilgilere göre Galatasaray ilk resmi teması Bursaspor'la kurdu ve Serdar Aziz için teklif yapıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın Bursaspor'a Sercan Yıldırım ve Çağlar Birinci ile birlikte 2 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

BURSA '5 MİLYON' DEDİ!

Fakat Bursaspor yönetiminin futbolcu takasına yanaşmadığı, Serdar'ın bonservisini de 5 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Galatasaray'ın bu rakamı fazla bulduğu ve tarafların önümüzdeki günlerde birkez daha görüşeceği belirlendi. Serdar Aziz için resmi teklif yapan Sarı-Kırmızılı yönetim bir yandan da listedeki diğer isimlerle temasta bulunuyor.

TULUN ALMANYA YOLCUSU

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un hafta sonu Almanya'ya giderek Serdar Taşçı ve Ömer Toprak konusunda adımlar atacağı öğrenildi. Galatasaray yerli stoper transferini 6 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına kadar bitirmek istiyor. Sarı- Kırmızılılar ardından da yabancı sol bek için düğmeye basacak. Fluminense'li Carlinhos'la çok uzun süredir ilgilenen Galatasaray'ın listesinde Brezilya'dan 3 sol bek daha olduğu belirtiliyor.

İkinci Başkan Ali Dürüst transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Dürüst, "Takımı bir seviye yukarıya taşıyacak isimler arıyoruz" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları