Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Terim, forvet transferi istediğini yineleyerek bir konunun da altını çizdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer konusunda dikkatli davrandıklarını ancak kesinlikle transfer yapacaklarını belirtti.

Transfer süreci hakkında konuşan Terim, "Liglerin ertelenmesinden dolayı biz de transfer politikamızı yeniden gözden geçirdik. Transfer için zamanımız var ve çok dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Elimizde bir liste var ve bu listedeki isimler üzerinde yoğun çalışmalarımız var. Tek tek her oyuncuyu tüm yönleriyle inceliyoruz. Transfer yapacağız ancak sadece biraz dikkatliyiz bu durumda..." ifadelerini kullandı.

Santrfor transferi istediğini yineleyen Fatih Terim, "Forvet transferi istiyoruz ve arkadaşlarımız da bu transferi gerçekleştirmek için çaba harcıyorlar. Ancak aceleye gerek yok, hata yapmamak için dikkatli davranmak zorundayız. Forvet transferi için Baros ve Elmander'in form durumları, performansları da çok önemli. Baros, şu anda iyi durumda ve çok çalışıyor. İyi bir Baros'a Galatasaray'ın fazlasıyla ihtiyacı var. Elmander ise müthiş bir profesyonel, antrenmanlarda çok çalışıyor. Onun da takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları