Terim'e büyük onur!

Teknik direktör Fatih Terim, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen Aralık ayı divan kurulu toplantısında kulübün en yüksek organına üye oldu...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 25. yılını doldurarak kulübün en yüksek organı olarak kabul edilen divan kurulu üyesi oldu.

Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen Aralık ayı divan toplantısında Fatih Terim sürprizi yaşandı. Galatasaray Kulübü'ne 25 yıldır üye olan Terim'in ismi, divan heyetine üye yapılan 166 üye arasında okundu. Terim'in yanı sıra 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan teknik kadroda yer alan Bülent Ünder ve Müfit Erkasap'ın da divan kurulu üyesi oldukları açıklandı. Terim ile beraber Ünder ve Erkasap'ın 19 Ocak'ta yapılacak toplantıda beratlarını alacakları açıklandı.

Galatasaray Yönetim Kurulu adına tüzük çalışmalarını yürüten komisyon üyeleri görevlerinden istifa etti. Galatasaray Kulübü Tüzük Komisyonu, yeni spor yasasının yürürlüğü girmesiyle birlikte yeniden bir tadilatın gündeme gelebileceğini ve bu yüzden çalışmaların ertelendiğini duyurdu.

Tekerlekli Basketbol Takımı ayakta alkışlandı. Japonya'da düzenlenen turnuvada Dünya Şampiyonu olan ve bu unvanı 4. kez elde eden Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosu beratlarını divan toplantısında aldılar. Tek tek kürsüye çağrılan sporcular büyük ilgi gördü ve ayakta alkışlandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları