Terim'e hediye paketi!

Kaptan Arda Turan'ın beklenmedik vedasıyla büyük şok yaşayan Galatasaray yönetimi, B planını hemen devreye soktu. Transferlerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor, detaylar...

Kaptan Arda Turan'ın beklenmedik vedasıyla büyük şok yaşayan Galatasaray yönetimi, B planını hemen devreye soktu... "Mutlaka takımda kalmalı" diye rapor verdiği Arda'nın satılması sonrasında morali çok bozulan Fatih Terim'in yüzünü güldürmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, Arsenal'in iki yıldızı Andrei Arshavin ve Emmanuel Eboue'yi bitirme noktasına geldi.

15.5 MİLYON EURO'YA TAMAM

Bir süredir Arshavin ve Eboue ile temasta olan fakat transferin yüksek maliyeti nedeniyle bir türlü son noktayı koyamayan Galatasaray yönetimi, Arda'nın satışından gelen sıcak para sonrası girişimlerine yeniden hız verdi.

İlk olarak, her konuda anlaşma sağlanan Eboue için Arsenal'le masaya oturan yönetim, 4.5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Sarı-Kırmızılılar, Arshavin'in bonservisi konusunda da 11 milyon Euro'luk teklifiyle Arsenal'i ikna etti.

İKNA TURLARI SÜRÜYOR

Arsenal'den ayrılmak istemeyen Rus yıldızı ikna etmek için görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin birkaç gün içinde mutlu sona ulaşması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki Rus futbolcunun teklifi kabul etmemesi durumunda alternatif ismi de belirledi.

Yönetim, Arshavin'de sorun çıkarsa Sochaux'nun genç yıldızı Marvin Martin için teklifte bulunacak. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fransız futbolcuyu geçtiğimiz hafta sonu Marsilya maçında izlemişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları