Terim'i en çok üzen...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, alınan istikrarsız sonuçlara rağmen taraftarın desteğini arkasına almış durumda. Sarı-kırmızılılar TT Arena'da olsu, deplasmanda olsun 'İmparator Terim' diye stadı inletiyor. Ancak onun da ufak bir sıkıntısı var...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, basında yer alan 'sayısız' transfer iddialarından dolayı büyük sıkıntı duyuyor.

Göreve geldiğinden bu yana takımda radikal değişimlere imza atarak birçok oyuncuyla yollarını ayıran ve bir o kadar da ismi takıma kazandıran deneyimli çalıştırıcı, transfer döneminin sona ermesine rağmen hergün yazılan farklı isimlerden dolayı sıkıntı duyduğunu ifade etti.

Sezon öncesinde Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncular ile ilgili kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar vererek basın mensuplarına; "Gerçekten çok iyi çalışıyorsunuz" ifadelerini kullanan Terim, yazılan yanlış isimlerden dolayı da sıkıntısını dile getirmekten kaçınmadı.

Özellikle son haftalarda basında yer alan farklı transfer iddialarından sıkıldığını belirten başarılı taktisyen; "Birçok haber, liste okuyoruz. Kulübün internet sitesinde yalanlıyoruz ama yetişemiyoruz. Bir takım isteklerimiz olduğunu zaten ifade ettik. Şu anda belirlenmiş herhangi bir isim yok. Bu kadar ismi nerede, nasıl barındıracağız ben de bilmiyorum. Özellikle son 1 haftadır almadığımız oyuncu kalmadı. Bu durum, takımdaki bazı oyuncuları rahatsız ettiği için üzerinde duruyorum. Transfer dediğiniz zaman, belirli bir grubun ortaklaşa karar verdiği isimler üzerinde yapılan çalışmalardır. Herkesin keyfine göre yapılan çalışmalar değildir'' dedi.

Basında son dönemde sarı-kırmızılıların sezon öncesinde transfer etmek istediği isimlerin yanısıra, birçok genç oyuncunun da transfer edilmek istendiği belirtilmişti.

GALATASARAY İÇİN ADI GEÇEN O İSİM...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları