Terim'i yıkan 4 hayal kırıklığı...

Avusturya kampında bazı oyuncular kendilerinden beklenen performansın üzerine çıkarken; bazı futbolcular ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. İşte Terim'i hayal kırıklığına uğratan o isimler...

Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Galatasaray'da takımdan gönderilecek oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Avusturya kampında bazı oyuncular kendilerinden beklenen performansın üzerine çıkarken; bazı futbolcular ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Terim'in isteği ile Avusturya kampına götürülen ve Türkiyemspor karşısında ilk 11'de kendisine şans bulan Mehmet Batdal, vasat performansı ile üzeri çizilen oyuncuların başında geliyor.

Mehmet Batdal'ın yanı sıra kampın yıldızı olması beklenen Juan Pablo Pino'nun silik performansının yanı sıra antrenmanlardaki isteksiz tavrı büyük şaşkınlık yarattı. Bülent Ünder tarafından kadrodışı bırakılan ancak bir süre sonra yeniden kadroya alınan Pino'nun Terim'in takımın başına geçmesiyle patlama yapması beklenirken; Avusturya'daki performans hayal kırıklığını beraberinde getirdi.

Avusturya kampındaki hayal kırıklıklarından biri de Arjantinli Culio oldu. Terim'in ısrarlı bir şekilde orta sahaya takviye istemesinden olumsuz yönde etkilendiği gözlenen Culio, Avusturya kampı boyunca adeta 'yokları' oynadı... Terim'in 'sürpriz bir ayrılık' olabilir açıklaması ibreyi Culio ve Pino ikilisine çeviriyor.

Mehmet Batdal, Pino ve Culio'nun yanı sıra Hakan Balta da Avusturya kampında yetersiz performans sergileyen futbolculardan biriydi. Terim'in fazlasıyla güvendiği isimlerden biri olan Hakan Balta, antrenmanlardaki fiziksel eksikliği ile dikkatleri üzerine çekerken; hemen her seferinde Terim'in sert uyarıları ile karşı karşıya kaldı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları