Terim'in en büyük sıkıntısı ve planlar

Teknik direktör Fatih Terim, Afrika Kupası'na katılacağı için bir süre takımdan ayrı kalacak Eboue'nin yokluğunda savunma kurgusunu kafasında belirledi.

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim'in bütün uğraşlarına rağmen Fildişi Sahili Federasyonu'ndan gerekli izin alınamaması nedeniyle Samsunspor maçı kadrosundan çıkarılan Emmanuel Eboue sıkıntısı yaşanıyor.

Deneyimli oyuncu zorlu deplasmanda forma giyemeyecek olurken Terim de bu bölgede yapacağı değişiklikleri kafasında belirlemeye başladı. Sakatlığını yeni atlatan Sabri Sarıoğlu'nu riske etmek istemeyen başarılı taktisyen, Tomas Ujfalusi'yi sağ beke çekerek Servet Çetin'i stoperde oynatmayı planlıyor.

Manisaspor maçında cezalı olan Semih Kaya'nın yerine başarıyla görev yapan Servet'e bu maçta da formayı teslim etmeyi düşünen tecrübeli teknik adam, Serkan Kurtuluş'u Samsun'a götürmesine rağmen forma vermesi beklenmiyor.

Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Sabri, sarı-kırmızılı takımının son 8 maçında formadan uzak kalmıştı. Servet Çetin ise 3'ü ilk 11'de olmak üzere 7 maça çıkarken sadece 300 dakika sahada kalabildi. Bu sezon hiç sarı kart görmeyen tecrübeli savunmacı Gaziantepspor maçında sonradan oyuna girerek direkt kırmızı kart görmüştü.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları