Terim'in gözünden düştüler!..

Galatasaray'da özellikle geçen sezon birçok maçta görev yapan 2 isim ile birlikte Çağlar Birinci de teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen isimlerin başında geliyor.

Galatasaray'da geçen yılın gözde isimlerinden, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Engin Baytar, bu sezon formaya hasret kaldı. Türkiye Süper Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı alınan 3-2'lik galibiyette hakeme yaptığı hareket sonrasında ceza alan Engin, cezasının bitmesiyle de formasına bir türlü kavuşamadı.

Fatih Terim, cezasının bitmesinin ardından Engin'e birkaç maçta forma verdi ancak beklenen performansın altında kalan oyuncu, geniş kadronun da etkisiyle son dönemlerde sahaya çıkamaz oldu. Terim tarafından son 7 maçın 6'sında kadroya dahi alınmayan oyuncu, son olarak Gençlerbirliği maçında 18 kişilik kadroda yer aldı. Engin son maçını ise 21. haftada Medical Park Antalyaspor'a karşı oynadı.

AYDIN VE ÇAĞLAR DA KAYIPLARDA
Ligin ilk yarısında Terim'in zaman zaman süre verdiği Aydın da şansını iyi kullanamadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Aydın, Terim tarafından son 9 lig maçında sadece 20 dakika şans buldu. Aydın son 9 lig maçının 5'inde kadroya da giremedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan bir diğer isim Çağlar Birinci de özellikle Riera'nın başarılı performansının ardından kadroya dahi giremiyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sadece 19 dakika görev yapan sol bek, 24 maçta kadroda da giremedi.

Fatih Terim'in özellikle bu üç ismi son dönemlerde kadroya dahi almaması, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan bu oyuncuları yeni sezonda düşünmediği yorumlarına neden oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları