Terim'in istemediği Amauri Palermo'ya...

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Juventus'un Brezilyalı forveti Amauri, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu. İşte Amauri'nin transferine yönelik açıklamaları...

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Juventus'un Brezilyalı forveti Amauri, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Juventus'un genç teknik adamı Conte'nin kamp kadrosuna dahil etmediği ve kesin olarak takımdan göndermeyi planladığı Amauri, kendisine Avrupa'nın çeşitli yerlerinden bir takım teklifler geldiğini ve bu teklifleri Juventus ile birlikte değerlendirmeye aldığını söyledi.

Kendisine yapılan teklifler arasında en ciddi olarak Palermo'nun teklifini düşündüğünü belirten Amauri, "Her zaman Sicilya sıcak bakmışımdır ve bu sebepten dolayı da Palermo'nun teklifini düşünüyorum. Benim açımdan bir sorun yok ancak bu transfer sürecinde en az benim kadar Juventus'un da nasıl bir politika izleyeceği önemli" dedi.

Palermo'nun golcüsü Miccoli ile yakın bir arkadaşlığı olduğunun da altını çizen Amauri, "Palermo'da başta Miccoli olmak üzere birçok arkadaşım var. Orada forma giymek benim için tabii ki çok zevkli olabilir. Palermo ile de çeşitli görüşmelerimiz var ancak bu hemen sonuçlanabilecek bir durum değil." ifadelerini kullandı.

Palermo, Genoa ve Parma'nın da yakından takip ettiği Amauri için Juventus, 5.5 milyon avroluk bonservis bedeli talep ediyor; Palermo ise bu transferi 4 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında noktalamak istiyor.

Juve'den yıllık 4.2 milyon avro kazanan Amauri'nin daha düşük bir yıllık ücret karşılığında Palermo forması giymesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları