Terim'in kafasındaki 11!

Milli futbolcuların büyük bir kısmını fiziksel ve zihinsel olarak Bursaspor maçına hazırlamak için büyük bir çaba harcayan Fatih Terim, kafasındaki kadroyu da yavaş yavaş kurmaya başladı.

A Milli Takım'ın EURO2012 Elemeleri'nde Azerbaycan ve Almanya ile oynadığı maçlardan dolayı kadrosunda bulunan milli futbolcuların büyük bir kısmını fiziksel ve zihinsel olarak Bursaspor maçına hazırlamak için büyük bir çaba harcayan Fatih Terim, kafasındaki kadroyu da yavaş yavaş kurmaya başladı.

Teknik direktör Fatih Terim, A Milli Takım'dan yorgun dönen bazı futbolcuları Bursaspor karşısında yedek kulübesinde oturtacak. Fatih Terim, Uruguay Milli Takımı'nda yorgun olarak dönen Fernando Muslera'nın maç saatine kadar hazır hale gelebilmesi için kaleci antrenörü Taffarel'e kesin bir talimat verdi.

Milli maçlar nedeniyle verilen arada yedek kaleciler Aykut ve Ufuk ile yakından ilgilenen Taffarel, iki isim için de "Bursaspor maçında oynayabilir" raporu vermesine rağmen Terim'in büyük bir sürpriz olmazsa tercihini Muslera'dan yana kullanacağı ifade edildi.

Savunma kurgusunda Gökhan Zan ve Tomas Ujfalusi'den vazgeçmeyecek olan Fatih Terim, sağ bekte büyük bir sürpriz olmazsa Eboue'yi kullanacak; sol bekte ise Hakan Balta'ya formayı teslim edecek.

Orta alanda Kazım, Selçuk ve Riera üçlüsünden vazgeçmeyecek olan Terim, sakatlık sürecini atlatan Felipe Melo ve Engin Baytar'a ise ilk 11'de forma verecek. 4-1-4-1 taktiğini Bursaspor karşısında da uygulayacak olan Fatih Terim, formsuz bir dönemden geçen Milan Baros'u yedek kulübesinde oturtarak Johan Elmander'i sahaya sürecek.

FELIPE MELO'NUN BU SEVİNÇLERİNİ DE GÖREBİLİRİZ





Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları