Terim'in ocak operasyonu

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, ara transfee döneminde göndereceği oyuncuları kafasında belirlemeye başladı. Terim kararını hangi yönde kullanacak?

Galatasaray'da istikrarsız gidişat sonrası Teknik Direktör Fatih Terim, ocak ayı için düğmeye bastı.

İmparator idmanlarda isteksiz davranan, sahada takıma zarar veren ve sürekli transferi gündeme getiren isimlerin biletini kesecek. Sarı-kırmızılı yönetimden 2. Başkan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ile görüşüp ocak ayındaki ara transfer dönemi için rapor veren deneyimli teknik adamın son dönemde idmanlarda isteksiz davranan Baros ve Servet ile transfer haberleri sonrası formu düşen kaptan Sabri Sarıoğlu için "Kafası burada olmayan gider. Bana futbolu düşünen adam lazım" diyerek 3 yıldız konusundaki net tavrını ortaya koydu.

Sezon başında teklif olmasına ve yönetimin "Gönderelim" isteğine rağmen Milan Baros’u kadroda tutan Terim’in bu çıkışı sonrası, Sarı-Kırmızılı yönetimin de Çek yıldızı kesin olarak elden çıkarma kararı aldığı ifade edildi. Rus ekibi Zenit’le ön protokol bile yapan Baros, ocakta satılacak.

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Sabri ve Servet’le de mukavele yenileme görüşmeleri yapacak olan yönetim fiyatlarında indirim talep edecek. Yıllık 1.8 milyon  euro alan Servet, öneriyi kabul etmezse yollar ayrılacak. Sabri ise yeni sözleşme konusunda yönetimin belirlediği rakama ikna olmazsa onunla da ipler kopacak. Yönetimin yanı sıra Terim’in de Sabri ve Servet’ten kesin kararlarını vermelerini isteyeceği bildirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları