Terim'in planları!

Galatasaray'da sakatlığı devam eden Servet Çetin'in durumu, teknik direktör Fatih Terim'in planlarını değiştirdi. Servet maça yetişmezse savunma nasıl kurgulanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Türk Telekom Arena'da Samsunspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, savunma hattında Servet Çetin sıkıntısı yaşanıyor.

Sakatlığı bulunan, antrenmanları saha ve salon çalışması yaparak geçiren Servet'in yerine Tomas Ujfalusi'yi oynatmayı planlayan Terim, savunma kurgusunu değiştirmek zorunda kalacak.

Servet'in maça yetişmemesi halinde savunmanın ortasında Gökhan Zan ve Ujfalusi ikilisini oynatmayı planlayan Terim, defansın solunda da Çağlar'ın yerine, sakatlığını atlatan Hakan Balta'yı oynatmayı planlıyor.

Tomas Ujfalusi'nin yerine sağ bekin alternatifi ise Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue olarak göze çarpıyor.

GÖKHAN-UJFALUSI İLK KEZ

Geçtiğimiz dönemlerde defansın ortasında büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da, Gökhan ve Ujfalusi'nin oynaması halinde, bu oyuncular ilk kez ikili stoper olarak görev yapmış olacak.

Bu bölgede daha önce Servet-Gökhan ikilisini oynatan Terim'in bir diğer alternatifi ise Semih Kaya olarak gözüküyor.

Henüz ilk haftalardan sakatlık sorununun baş göstermesiyle, deneyimli teknik adamın farklı bir hamle yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları