Terim'in prensine teklif yağıyor

Galatasaray'ın genç isimlerinden Mertan Caner Öztürk Fatih Terim'in isteğiyle tekrar A2 takıma gönderilmesinin ardından birçok kulüp genç isme teklifte bulundu.

Galatasaray'da, Fatih Terim'in yeni prensi olarak gösterilen Mertan Caner Öztürk'e teklif yağıyor. Yeni sezon hazırlıklarında Berk Ünsal ve kaleci Eray İşcan ile birlikte katılan üç genç isimden biri olan genç yetenek kadro derinliği nedeniyle Fatih Terim tarafından tekrar A2 takıma gönderilmişti.

A takımda kendine yer bulamayan Mertan Caner Öztürk'e Süper Lig kulüpleri başka olmak üzere, TFF 1. Lig kulüplerinin birçoğu transfer teklifinde bulundu. Mertan, Fatih Terim'in kendisiyle ilgili verdiği karardan sonra, küsmedi ve çalışmalarına A2 takımında devam ettiriyor.

Birgün mutlaka Galatasaray A takımına yükseleceğine inanan ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden genç yetenek kendisine gelen transfer tekliflerine, Terim'in vereceği son karardan sonra düşünecek.

Mertan daha önce Webaslan.com'a yaptığı açıklamada, "Hocamın kararına saygı duyuyorum. Benimle ilgili insiyatifi bu yönde oldu. Kiralık gitmemi isterse giderim ancak alt yapıda kalmamı isterse de seve seve kalırım, bana ne zaman ihtiyaç duyarsa da terimin son damlasına kadar mücadele ederim" demişti.

Teknik direktör Fatih Terim ve Hasan Şaş ile ilişkileri iyi olan ve bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor genç oyuncuyu resmen Galatasaray'dan kiralık olarak istemişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları