Terim'in tesellisi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Mersin İdman Yurdu maçında kaybedilen 2 puana üzüldü ancak; kendisini mutlu eden bir şey vardı...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Mersin İdman Yurdu maçında kaybettikleri 2 puana üzülürken, ortaya konan pozitif futbolla gelecek adına ümitlendi.
Geçen hafta Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenen Sarı-Kırmızılılar, önceki gece Türk Telekom Arena'da Mersin İdman Yurdu'nu da geçerek hem milli takım arasına moralli girmek hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyordu. Rakibi karşısında 90 dakika iyi bir futbol sergileyen Cim Bom, birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Özellikle Elmander'le net 3 gol pozisyonunu değerlendiremeyen Sarı-Kırmızılılar, 90 dakika sonunda 1 puana razı olmak zorunda kaldı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giren Terim, önce kaçan 2 puan yüzünden oyuncularını sert bir dille uyarırken ardından da iyi futbol sebebiyle gönüllerini aldı. Terim'in oyuncularına yaptığı konuşmada, "Sezon sonunda ligi istediğimiz yerde bitirmek için özellikle evimizde rakiplerimizi yenmeliyiz. Gaziantepspor maçında hakem hataları sebebiyle 3 puan kaybetmiştik. Ama Mersin İdman Yurdu karşısında hiç hesapta olmayan 2 puan verdik. Sizden maçlarda çok daha dikkatli olmanızı istiyorum. Özellikle kendi sahamızda hata yapma lüksümüz yok." dediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın puan kaybı yüzünden üzülen oyuncularına bu kez moral vererek, "90 dakika boyunca sahada istediğim her şeyi yaptınız. Eğer bir gol atabilseydik maçı çok farklı kazanabilirdik. Çok hırslı ve istekli oynadınız. Böyle iyi oynadığımız sürece maçlarımızı rahat kazanırız." diye konuştuğu ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları