Teşvik primi iddiaları KOCAMAN yalan!

Özhan Canaydın'ın 3. kez başkan seçildiği Mart 2006'da Galatasaray yönetimine giren eski idareciler, çeşitli basın yayın kurulıuşları tarafından ısrarlı bir şekilde gündeme getirilen haberler hakkında konuştu.

Özhan Canaydın'ın 3. kez başkan seçildiği Mart 2006'da Galatasaray yönetimine giren eski idareciler, sarı-kırmızılı kulübün, Fenerbahçe maçı öncesi Denizlispor'a 1.5 milyon dolar teşvik primi gönderdiği iddialarını yalanladı.

Bülent Tulun'un, Adnan Polat'a gönderdiği mektubun ortaya çıkmasıyla gündeme gelen iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade etti. İşte eski yöneticilerin açıklamaları...

CELAL GÜRCAN: Galatasaray kesinlikle kirli işlerin içinde olmadı. Özel durumundan dolayı Bülent Tulun bir mektup kaleme almıştır. O dönemde yönetimde bulunmamıza karşın, ilk kez şimdi duyduğum bir konu. Rahatız, çünkü kulübü bağlayan bir olay değil.

TUNCA HAZNEDAROĞLU:
Hepsi hikaye... Galatasaray'ın teşvik gönderdiği falan, yalandır. Özhan abi gibi biri buna izin verir miydi? Kulübün 100 bin doları yoktu. En kötü zamanımızda çıkıp rakiplere teşvik mi verecektik. Kulübümüz tertemizdir, şampiyonluğumuza kimse leke süremez.

ŞÜKRÜ ERGÜN: Böyle bir mektuptan haberim yoktu. Polat ile Tulun'un aralarında olan bir konu. Ama bahsedilen 1.5 milyon doların kendi oyuncularımıza dağıtıldığını biliyorum. Futbolculara paralarının elden verilmesi o dönem sık olan bir şeydi. Özhan Canaydın'ın olduğu yerde bu tür çirkin şeyler sözkonusu olamaz. Polat'la anlaşamadığım için muhasip üyelikten istifa etmiştim. Elbette herkes kendi başarısızlığına kılıf bulmak için bir şey iddia edecek. Aziz Yıldırım da yıllarca bu efsaneyi çeşitli platformlarda dile getirdi.

SEMİH HAZNEDAROĞLU: Sağlıklı yorum yapma şansımız yok. Ancak bildiğim kadarıyla Adnan Polat'ın 2. başkan olmasının ardından Bülent Tulun'un yerine Adnan Sezgin getirildi. Bundan dolayı da Bülent Tulun ile aralarında bir gerginlik vardı.
 
ATİLLA KINAY: O dönemde Galatasaray'ın 1.5 milyon dolar teşvik dağıtacak parası yoktu. Yönetimde tek bir kez bile konu olan bir şey değil.

VEDAT İRDELP: Adnan Polat ile Bülent Tulun arasında özel bir yazışma olabilir. Kulübün teşvik primi göndermesi kesinlikle sözkonusu olmadı. Yönetim kurulunda böyle bir konu hiç görüşülmedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları