Transfer açıklaması ve taraftara çağrı!

Galatasaray'ın etkin isimlerinden, yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, transferde asla centilmenliğin dışana çıkmadıklarını söyledi. Albayrak, taraftara da seslendi

Galatasaray'ın etkin isimlerinden, yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, transferde asla centilmenliğin dışana çıkmadıklarını, Galatasaray'a yakışmayacak bir hareket yapmadıklarını ve kulüpleri zor duruma düşürecek olasılıklardan kaçındıklarını söyledi.

"TURGUT'TAN VAZGEÇTİK..."

Radyospor'da açıklamalarda bulunan Albayrak, "Ankaragücü'nün durumundan yararlanmak istemedik. Kulüpler Birliği toplantısında söz verildi. Biz Turgut Doğan Şahin'in için adım atmıştım. Başkanımız, Ankaragücü başkanı Sami Altınyuva'dan bütün kulüplere gelen rica üzerine Turgut'un transferinden vazgeçtik. Turgut arkadaşım çok genç, yetenekli bir arkadaşımızdır. Gaziantepspor'da başarılı olacaktır, ilerisi ne gösterir bilemem, Turgut'a yeni takımnda başarılar diliyorum. Ünal Aysal başkanım centilmenlik anlaşmasından dolayı beni aradı, Turgut'un transferinden vazgeçelim' dedi.  Fatih Terim hocam da Ankaragücü, kulüplerden futbolcularına talip olunmamasını isteyince, bu transferden vazgeçilmesini istedi. Hocam, 'Yapamayız, Ankaragücü'ne söz verilmiştir' dedi. Başkanım ve hocamızın talimatıyla transferden vazgeçti" dedi.

"TERİM, DİKKATLİ OLMAMIZI SÖYLEDİ"

Abdürrahim Albayrak, "Fatih Terim, transferlerde çok dikkatli olmamız gerektiğini söyledi. Biz de son derece dikkatli davrandık. Ama buna rağmen bir takım tartışmalar çıkarıldı. Yiğit Gökoğlan'ın Manisaspor maçından sonra transfer etti. Etik olmayan hiçbir şey yoktur. Transfer dönemi içerisinde hafta içi-hafta sonu maçlar oynandı. Doğal olarak biz çalışmalarımızı sürdürmek zorundaydık.

Fatih hocamın, Necati transferinde bile, transferin yanlış değerlendirilme olasılığı olabileceğini düşünürek, çekinceleri vardı. Kendisi bu transferden uzak durmak istedi. Ben bunu MP Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'na da söyledim. Kendisi bize çok candan yaklaştı. 'Fatih hocam yapmayalım bunu,yanlış anlaşılır' dedi. 'Mehmet Özdilek ve başkan Hasan Akıncıoğlu, futbolcu gitmek istiyor' dediler. Onlar bunu söyleyince biz bu transferi gerçekleştirdik. Biz yaptığımz iki transferde de asla centilmenliği dıyına çıkmadık. Galatasaray'a yakışmayacak hiçbir şey yapmadık. Kulüpleri zor duruma düşürecek bütün olasılıklardan kaçındık. Kurallara göre transferlerimizi yaptık. Fatih hocam isteseydi, Antalyaspor maçında Necati'yi oynatırdı; ama oynatmadı. Yakışanı buydu. Antalyaspor da güzel oynadı ve bizden 1 puanı alıp gitti" ifadelerini kullandı.

"KAYSERİSPOR MAÇINA 50 BİN KİŞİ BEKLİYORUZ"

Kayserispor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunan Albayrak, "Kayserispor maçı öncesi taraftarımıza sesleniyorum. Bizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmadılar. Cumartesi akşamı, soğuk da olsa kar da olsa bizi yalnız bırakmasınlar. Bu maçta 50 bin kişiyi bulmalarını istiyorum. Onlara çok ihtiyacımız var. Evlerine belki bir saat giderler; ama çok güzel bir maç olacak. Bu sadece benim değil, Fatih hocamın, yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımın isteğidir" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları