Transfer bombaları gelecek!

Galatasaray, Ocak ayında kadrosunu güçlendirecek. Sol bek transferi kim olmalı? Taraftar cevaplıyor...

Sezon başında kadrosunu Nordin Amrabat, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop gibi önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray, yeni transferlerden tam anlamıyla bekleneni alamadı.

Geçtiğimiz yıl renklerine bağladığı oyuncuların performansıyla şampiyonluk sevinci yaşayan sarı-kırmızılılarda bazı bölgelerdeki eksiklikler dikkatlerden kaçmadı.

Özellikle stoper, sol bek ve forvet mevkisinde sıkıntılar yaşayan Galatasaray, ara transfer döneminde önemli hamleler yaparak, iddialı konumunu devam ettirmek için savaşacak.

Şampiyonlar Ligi'ne 2 talihsiz mağlubiyet ile başlayan Galatasaray, sonrasında aldığı Cluj beraberliğinde ise büyük bir şok yaşamıştı. Kalan maçlarını kazanarak Avrupa'da yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılıların buradaki başarısı transferi şekillendirecek.

ÖNCELİK SOL BEK


Ara transfer döneminde öncelikli olarak bir sol bek takviyesi yapmak için kolları sıvayan Galatasaray, Milan Baros ile yollarını ayırarak yabancı bir oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

Brezilya'da sol bek için çıkarma yapan Galatasaray'da Carlinhos, Bruno Cortes ve Juninho gibi isimler gündeme gelmiş ancak, anlaşma sağlayamayınca Albert Riera, Çağlar Birinci ve Hakan Balta ile yola devam kararı alınmıştı.

WEBASLAN SORUYOR
Galatasaray sol beke kimi almalı?
Yorumlarınız değerlendirilecek, taraftarın istediği sol bek belli olacak...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları