Transfer nasıl yapılır?

Galatasaray'da bir türlü gerçekleştiremeyen sansasyonel transferler, Haldun Üstünel ismini bir kez daha gündeme getirdi. Peki Üstünel, Galatasaray'ın transfer politikası ile alakalı neler söyledi, işte detaylar...

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken; sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir sabırsızlık içerisinde beklenen sansasyonel transferlerin gerçekleşmemesi hayal kırıklıklarını da beraberinde getiriyor.

Başkan Ünal Aysal'ın 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerden sonra en büyük vaadlerinden biri olan 'yıldız transferi sözü' yaşanan gelişmeler paralelinde gerçekleşmedi. Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü Ünal Aysal ve yönetimini bu yönde eleştirirken; diğerbir kısmı ise Aysal'ın transfer için gerekeni yaptığını ve yönetime biraz sabır gösterilmesi gerektiği fikri üzerinde birleşiyor.

Galatasaray'da bir türlü gerçekleştiremeyen sansasyonel transferler, Haldun Üstünel ismini bir kez daha gündeme getirdi. Peki, Galatasaray'da görev aldığı kısa sürede Kewell, Baros, Keita, Giovani, Jo, Neill gibi Avrupa'nın gözde oyuncularına sarı-kırmızılı formayı giydiren Haldun Üstünel, Ünal Aysal ve yönetiminin transfer politikasını nasıl değerlendiriyor. Söz şimdi Üstünel'de...

Galatasaray'ın transfer politikası hakkında konuşan Haldun Üstünel, Atletico Madrid seferi sonrasında gerçekleşmeyen Forlan ve Reyes transfer girişimlerinin gizli yapılması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray'ın göstere göstere transfer yapmasının sıkıntıları da beraberinde getireceğini belirten Üstünel, "Galatasaray şu ana kadar iyi transferler yaptı ancak yine de bazı transferler yapılacağını düşünüyorum. Bazı oyuncuların transferlerinde istenen sonuçlar alınamadı ancak bunun bazı sebepleri var. Transferler büyük bir gizlilik içerisinde yapılmamalı. Göstere göstere yapılan transfler Galatasaray'ı her zaman zor duruma sürükler ve ekonomik kayıpları da beraberinde getirdi. Oyuncu transferinde pazarlık kozu her zaman Galatasaray'ın elinde olmalıdır" dedi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları