Transfer operasyonu

Brezilya'da A.Paranaense ile masaya oturan Cenk Ergün'ün bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi 23 Mayıs'ta görevden ayrılacak olmasına rağmen yeni sezon için çok önemli transfer hamleleri yapıyor...

Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gözdelerinden biri olan Fernandao için çok gizli bir operasyon yaptığı ortaya çıktı. İdari menajer Cenk Ergün'ün geçtiğimiz hafta Brezilya'ya giderek Fernandao'nun bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense kulübü ile masaya oturduğu belirlendi.

Ergün'ün Atletico Paranaense'li yetkililere, Bursaspor'la yapılan sözleşmede belirlenen 4 milyon Euro'luk opsiyon bedelini ödemeye hazır olduklarını ilettiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin planı, önce Brezilya kulübünü ikna etmek, ardından ise Bursaspor'un 30 Haziran'a kadar süresi olan 4 milyon Euro'yu ödeyememesini beklemek.

BAŞKAN YARSUVAT İŞİ BİTİRİP GİTMEK İSTİYOR

Fakat Bursaspor devreden çıksa bile Galatasaray'ın Fernandao transferini bitirmesi garanti değil...

Bunun nedeni ise Fenerbahçe'nin de Brezilyalı golcüyle çok yakından ilgilenmesi. Bu nedenle ezeli rakipler arasında kıran kırana pazarlıkların yaşanması bekleniyor. Başkan Duygun Yarsuvat ve yöneticilerin görev süreleri dolmadan Fernandao ve kulübü ile anlaşarak yeni gelecek yönetime büyük bir jest yapmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

BÖLÜKBAŞI: "YAŞANANLAR HİÇ ETİK DEĞİL!"

Bursaspor yönetimi ise yaşananlar nedeniyle oldukça rahatsız... Başkan Recep Bölükbaşı, "Fernandao bizim futbolcumuz ve parasını bizden alıyor. Dolayısıyla İstanbul'daki takımlar menajeriyle görüşüyorsa bu etik değil" ifadesini kullandı. Brezilyalı golcünün satış opsiyonun kendilerinde olduğunu hatırlatan Bölükbaşı, "Sezon sonunda 4 milyon euro verirsek alırız. Futbolcunun kafasını karıştırması doğru değil. Zaten rakamlar bu yüzden yükseliyor" dedi



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları