Transfer uçurur!

Galatasaray'ın transferde yaptığı akılcı hamleler büyük övgü aldı. Hala arayış içerisinde olan sarı-kırmızılılar sol bekin yanı sıra yıldız bir ismi Florya'dan içeri sokabilir.

2010-2011 sezonunda tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray'da başkanlığa Ünal Aysal'ın gelmesinin ardından adeta bahar havası esti. Üzerindeki kara bulutları dağıtan sarı-kırmızılıların transferdeki hamleleri tüm dünyada geniş yankı uyandırırken, kısa sürede kazanılan başarıları Avrupa'da da göstermek için büyük bir harekat başladı

Büyük umutlarla transfer edilen ancak Fatih Terim tarafından bileti kesilen birçok isim gittiği kulüplerde de üzerine katamadı. Kiralık olduğu için yeniden alınmayan oyuncular içerisinde başarıya en çok yaklaşan ise Sporting Lizbon'da top koşturan Emiliano Insua oldu.

Bu sezonki geleceği merakla beklenen Emmanuel Culio, Juan Pablo Pino ve Bogdan Stancu da yolcular kervanına katılan futbolcular arasında yer aldı.

HAREKAT SÜRECEK

Geçtiğimiz sezon yaptığı akılcı transfer serisini bu yıl da devam ettiren Galatasaray eksik olan bölgelere nokta atışı yapmaktan geri kalmadı. Savunma, orta saha ve forveti kaliteli isimlerle güçlendiren sarı-kırmızılı ekipte en çok dikkat edilmesi gereken yer olarak sol bek kaldı.

Gelecek vaadeden bir futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Galatasaray şu ana kadar bir sonuç elde edemese de büyük bir kenetlenme ve dayanışma örneği gösteren sarı-kırmızıların 2013 model halinin neler yapacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Başkan Ünal Aysal'ın yıldız transfer isteği kadronun yeterli olması üzerine zamana bırakılırken; transferin döneminin son anına kadar girişimlerin devam edeceği öğrenildi.

KAKA VE GALATASARAY



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları