''Transferi yapanları açıklasınlar''

Serhat Ulueren, Kayserispor maçını değerlendirirken yapılan bazı transferleri de sert bir dille eleştirdi.

Spor yazarı ve yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Kayserispor performansını değerlendirirken, önemli eleştiriler de yaptı.

Serhat Ulueren yazısında yeni transfer edilen bazı isimleri de ''fiyasko'' ifadeleriyle yorumladı.

İşte Serhat Ulueren'in yazısı...

Bu lige Süper Lig diyorsak, İngiltere’de oynanan ligin adı ne acaba? “Uzay ligi” veya “Yıldızlar ligi” olabilir mi?

Gündüz Manchester derbisini izledik, 1 dakika gözümüzü maçtan alamadık. Sebebi basit; adamlar iyi para kazanıyorlar ve hakkını veriyorlar. Kötü de oynasalar mücadele ediyorlar sahada...

Aynı anda Kayserispor-G.Saray, Adanaspor-G.Antepspor, G.Birliği-Alanya maçlarını izledim, üçü de rezalet ötesi. İnanın bizde futbol oynanmıyor.

HESAP SORULMALI!

Dün Nakoulma ve Bruma olmasa kimi izleyecektik? Bu iki oyuncu maça renk kattı ama hepsi bu. G.Saray şansa Karabük ve Akhisar Belediye maçlarını kazanınca bakıyorum da herkes havaya girdi. Neymiş, ‘bu takım uzak ara şampiyon olurmuş’, ‘Beşiktaş’a, Fener’e fark atarmış.’ Mış, mış, mış!

HAMİT’E ALTIN KIYAK!

Kimse kimseyi kandırmasın, G.Saray kötü oynamaya devam ediyor. Serdar sakat. De Jong girdi ve sakatlanıp çıktı. Cavanda, Sigthorsson sakat. Eee sonra G.Saray transferde süper adamlar almış. Fiyasko transferleri yapan G.Saray yöneticilerin ve menajerlerin isimlerinin kulüp tarafından açıklanmasını istiyorum. Açıklamazlarsa ben yazacağım!

Gelelim Hamit olayına. Dün 90+1’de De Jong’un yerine girdi. Peki 3 dakika sahada kalarak ne kazandı? Tam 15 bin Euro yani 50 bin TL. Türkiye’de asgari ücretle çalışan 1 kişi ayda 1300 TL net kazanıyor. Bir başka ifadeyle Hamit’in 3 dakikada kazandığı parayı bir asgari ücretli tam 38 ayda kazanabiliyor.

Suçlu Hamit Altıntop değil ki? Onunla böyle bal kaymak sözleşme yapan Özbek’leri kutlamak lazım!

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları