Transferler, sakatlar ve Engin...

Kartalspor ile yapılan hazırlık maçı sonrası Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, açıklamalar yaptı.

Kartalspor ile yapılan hazırlık maçı sonrası Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, açıklamalarda bulundu. Yeni transferler Furkan ve Cris'in form durumunu değerlendiren Hasan, Engin'in Manchester United maçında oynayabileceğini söyledi.

Cris'e güvendiklerini dile getiren Hasan Şaş, "Furkan, Kayserispor ile kamp dönemi geçiremedi. 1 haftadır bizimle. Eksiği fazla ama Cris tecrübesiyle bize çok faydalı olacaktır. Zaten kariyeri belli. Onu daha çok hazır gördük." dedi.

Sakatlık geçiren savunmacılar hakkında konuşan Hasan, "Hakan Balta ve Dany'nin sakatlığını öğrendik. Hakan da öyle, kasığında ağrı var. Manchester United maçına yetişecekler" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında ceza alan Engin Baytar'a değinen çalıştırıcı, "Engin Şampiyonlar Ligi'nde kadromuzda yer alabilir. Herhangi bir cezası yok. Kadroda olup olmayacağı ileriki günlerde belli olacaktır." şeklinde konuştu.

Baros ve Riera'nın maç kadrosunda yer almamasının özel bir sebebi olmadığını söyleyen Şaş, "Riera'nın yeni çocuğu oldu" diyerek şakacı bir yaklaşımda bulundu.

TERİM'İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları