Tribünlerin yeni kahramanı...

Mersin karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıkan Galatasaray hayal kırıklığına uğrarken karşılaşma sonrası taraftarının jestiyle karşılaştı.

Fenerbahçe'nin, Sivas deplasmanından eli boş döndüğü haftada mutlak üç puan için sahaya çıkan Cim-Bom hayal kırıklığına uğrarken karşılaşma sonrası taraftarının jestiyle karşılaştı. Taraftarlar, kaçan iki puana rağmen bütün futbolcuları alkışlarla soyunma odasına uğurladı. Tribünlerden en büyük alkışı ise Johan Elmander aldı.

Maç boyunca çok büyük bir gayret ortaya koyan ve rakip kalede çok sayıda net fırsat yakalayan İsveçli yıldız mücadelenin ardından kendini yere bıraktı. Ayaklarındaki bütün enerjiyi harcayan Elmander uzun süre yerden kalkamadı. Sarı-kırmızılılar, Elmander'i uzun süre alkışlayarak moral aşıladı.

Öte yandan Galatasaray'ın bu sezon kendi evinde yaptığı maçlar, sarı-kırmızılı ekibin efsane isimlerine adanırken, Mersin İdmanyurdu maçında anılan isimler ise Bülent ve Reha Eken kardeşler oldu. Maç öncesi sahaya çıkan iki efsane isim, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın elinden plaketlerini alırlarken, daha sonra birlikte tribünleri selamladılar.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları