Tudor'un Feghouli kararı! Bekleyecek...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kazanan takımı bozmayacak, Cezayirli oyuncuyu ilk etapta kenarda oturtacak.

Galatasaray'ın West Ham United'tan uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği ama sakatlığı nedeniyle oynatamadığı Feghouli bir süre daha bekleyecek.

İstanbul'da devam eden tedavisi nedeniyle Cezayir Milli Takımı'na gitmeyen yıldız futbolcu konusunda Teknik Direktör Igor Tudor'un planı belli oldu. Hırvat teknik adam, orta sahada kanatlarda görev yapan Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues'in performansından memnun kaldığı için şimdilik kadro üzerinde oynama yapmama kararı aldı.

ÖNEMLİ BİR SAKATLIK YAŞANMAZSA...

Eğer milli takımlara giden isimlerde herhangi bir problem yaşanmazsa, Cim-Bom'da geride kalan 3 haftadaki on bir değişmeyecek. Tudor, Feghouli için sabırla bekleyip takıma öyle monte edecek. Bu kararın alınmasında, 27 yaşındaki futbolcunun arkadaşlarıyla çalışmalara yeni başlayacak olmasının ve fiziksel olarak takımdan geri olmasının etkili olduğu dile getirildi.

Ayrıca Hırvat teknik adam şu anki yapıyı değiştirmeyi risk olarak görüyor. Kazanan takımdaki ahenkten mutlu olan Igor Tudor, zorunlu olmadıkça Feghouli'yi bir süre bekletecek. İlk planda maçlarda sonradan oyuna girecek olan Cezayirli futbolcu ile diğer oyuncular arasında tatlı bir rekabet oluşturmak da Tudor'un planları arasında.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları