Tur Kadıköy'de atılacak

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftada Kadıköy'e gidecek olan Galatasaray'da şampiyonluk turunun yine burada atılacağına olan inanç tam...

Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluk turunu bir kez daha Kadıköy’de atacaklarına inanıyor.

33. hafta Kadıköy deplasmanına çıkacak olan Galatasaraylı oyuncuların bu maçtan çekinceleri bulunmuyor. Sarı-kırmızılı oyuncular geçen sezon olduğu gibi yine sahadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inanıyorlar.

Sarı-kırmızılılı futbolcuların yakın çevrelerine, “Biz Kadıköy’e tur atmaya gideceğiz. Geçen yıl olduğu gibi belki kupayı burada alacağız” diye konuştukları belirtildi.

FATİH TERİM TEMKİNLİ
Teknik Direktör Fatih Terim’in ise futbolcularına sık sık uyarılarda bulunarak, “Oldukça zor bir döneme giriyoruz. Bu yüzden her maç çok önemli ve final havasında geçecek. Şimdi Schalke maçını bir kenara bırakıp, Ordu maçını düşünmeliyiz. Akhisar maçı da gösterdi ki hiçbir maç kolay geçmeyecek” dediği öğrenildi.

Ligde sırasıyla karşılaşacakları Orduspor, Eskişehirspor (D) ve Gençlerbirliği’nin kaliteli takımlar olduğunu oyuncularına aktaran Fatih Terim’in, sezonun ilk yarısında sözkonusu takımlarla yapılan 3 maçta 7 puan kaybettiklerini de hatırlattığı ifade edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları