UEFA gerçekleri söyledi!

Devler Ligi'nin resmi magazin programında, Terim'den övgüyle bahsedildi. 'O gerçek bir imparator' sözleriyle sunulan deneyimli hoca, verdiği röportajda hedeflerini anlattı

Heyecanla beklenen Devler Ligi öncesi, organizasyonun resmi programlarından 'Şampiyonlar Ligi Magazin', Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i konuk etti. "O, Türk futbol tarihinin efsane isimlerinden biri. Fatih Terim. O, gerçek bir imparator" övgüleriyle başlayan röportajda deneyimli teknik adam önemli açıklamalar yaptı.

İsminin Galatasaray'la özdeşleşmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu belirten Terim, verdiği mülakaatta kazandıkları UEFA Kupası'nın önemine vurgu yaptı. Cim Bom'un 2010-11 sezonundaki büyük başarısızlığın ardından geçen sezon şampiyonluğa ulaşmasını da değerlendiren başarılı çalıştırıcı, "Felsefemi sahaya yansıtan, oyunun her bölümünde atağı düşünen, izleyenin ve oynayanın zevk aldığı bir futbol benim önde gelen düşüncemdir." ifadelerini kullandı.

Futbolda imkânsız bir şey olmadığını dile getiren Galatasaray'ın teknik patronu, "Şampiyonlar Ligi hiç kolay değil. Gerçekçi olmak gerekirse çok zor. İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar. Yapılmamışları yapmak, tamamlanmamışları tamamlamak hem benim hem de Galatasaray camiasının önemli bir prensibi. İnşallah Şampiyonlar Ligi Kupası'na da kavuşuruz." şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları