UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı bu gece oynanacak 2 maçla başlıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda heyecan rövanş maçlarıyla devam ediyor.

Bugün oynanacak iki maçta Real Sociedad ile Paris İspanya'da, Bayern Münih ile Lazio Almanya'da karşı karşıya gelecek.

REAL SOCIEDAD - PARIS SAINT-GERMAIN

Fransa'da Sociedad'ın baskın oyununa karşın Kylian Mbappe ve Bradley Barcola'nın ikinci yarıda attığı gollerle kazanan Paris Saint-Germain, Anoeta'da avantajını korumaya çalışacak.

İngiliz hakem Michael Oliver'ın yöneteceği mücadele TSİ 23.00'te başlayacak ve TV8,5'tan canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Real Sociedad: Remiro; Galán, Zubeldia, Le Normand, Traore; Merino, Zubimendi, Mendez; Oyarzabal, Andre Silva, Kubo

Paris: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Hernandez; Zaire-Emery, Vitinha, Fabian Ruiz; Dembele, Mbappe, Barcola

BİLYONER'DE OYNAMAK İÇİN TIKLA!



 

BAHİSTA'NIN TAHMİNİ;

 

Bundesliga'daki yüksek skorlu maçlarıyla Bayern Münih, savunmaları aşma konusunda güçlü bir hücum hattına sahip olduğunu gösteriyor. Buna karşılık kalelerinde gol de görüyorlar. Serie A'daki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Lazio ise Bayern Münih karşısında turun ilk maçını kazanarak sürpriz yaratmıştı. Bayern Münih'in hücum gücü ve bu maçta saha avantajı önemli bir rol oynayabilir. Lazio'nun savunması test edilecek ve Serie A'daki performansları, Bayern'in forvetlerini maç boyunca içeride tutmakta zorlanabileceklerini gösteriyor. İki takım için de zor maç olacağı kesin ancak Bayern Münih'in maça hızlı başlamasını ve ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyorum.

TEKNİK ADAMLAR NE SÖYLEDİ?

Thomas Tuchel, Bayern Münih: "Durum çok açık ve üst düzey bir performans sergilemek için baskıyı hissetmemiz gerekiyor. Olağanüstü performanslara ulaşmak için baskı gereklidir. İyi organize olmuş bir Maurizio Sarri takımına karşı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Taraftarların ve iç saha atmosferinin bizi zorlayacağını ve böylece iki gol farkla galibiyet hedefimize ulaşabileceğimizi umuyoruz."

Maurizio Sarri, Lazio: "Cesur ve kararlı olmak zorundayız. Acı çekmemiz ve fedakarlık yapmamız gerekecek. Futbolda hiçbir şey imkansız değildir ve bu bize cesaret vermelidir. Maçın başından itibaren istekli olmalıyız ki son zamanlarda bunu yapamadık. Bayern'in ölçülemez bir kalitesi var. Kolaylıkla gol atıyorlar, bu yüzden savunmada savaşmalı ve ölmeliyiz ama aynı zamanda gidip canlarını yakacak cesarete de sahip olmalıyız. Yüz dakika boyunca savunma yapamayız."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları