Uğur Meleke'den G.Saray yorumu

Uğur Meleke, Galatasaray'ın Rigas Skola karşısında puan kaybetmesini değerlendirdi.

Spor yazarı Uğur Meleke, Hürriyet'te Galatasaray'ın Rigas Skola karşısında puan kaybetmesini değerlendirdi.

İşte o yazı:
1- OKAN BURUK'UN HAMLELERİ GALATASARAY'DA KAOSA YOL AÇTI

Perşembe akşamı sahaya ilk çıkan temsilcimiz Galatasaray'dı. Karşılarında kupanın en zayıf takımlarından biri vardı ama yürekliydi Letonyalılar. Genç teknik adamları, bu müsabakanın ülkeleri için hayat memat meselesi anlamına geldiğini belirtti zaten maç öncesinde. Santrforları İkaunieks geçmişte kibirli milli takımımıza çok sorun çıkarmıştı, benzer problemleri Galatasaray da yaşadı.

Sarı kırmızılılar topa baştan sona kadar sahiptiler, kalite farkıyla 2-0'ı buldular ama özellikle son yarım saatte tempoyu, topun hızını hiç artıramadılar. Yüzde yüzle orada olmamanın bedelini de, kendilerinde çok zayıf bir rakibe 2 değerli puan kaptırarak ödediler.

Okan Buruk'un hafta sonu Kasımpaşa önündeki oyuncu değişiklikleri sıkıntılıydı. Rakibinin 46-60 arası kendilerini ablukaya aldığını seyrettikten sonra 60'ta kenara Kaan-Berkan ikilisini getirmesi hatalıydı. O noktada Davinson-Torreira'yı sokup takımını normalize etmesi gerekiyordu. Riga'da da 55'te skor 2-2 olduktan sonra önünde çok ciddi bir zaman olmasına rağmen maçın ritmini bir türlü artıramadı. Özellikle Batshuayi'yi sokup 4-4-2'ye dönmesi, Mertens'i çizgiye göndermesiyle ortada bir oyun kalmadı. Kaosa dönüştü iş.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları