Ujfalusi'den A.Madrid'e referans

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Tomas Ujfalusi, eski kulübüne Arda Turan'ı anlattı. İşte Ujfalusi'nin yıldız futbolcumuz hakkında kullandığı o ifadeler...

Arda Turan'ın Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transferi futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, Türkiye'de forma giyen eski Atletico Madridliler Beşiktaşlı Simao Sabrosa ve Galatasaray'ın bu yaz kadrosuna kattığı Tomas Ujfalusi de Madrid ekibinin resmi sitesine Arda hakkında açıklamalarda bulundu.

Arda ile aynı soyunma odasını paylaştığı belirtilen Çek savunma oyuncusu Ujfalusi, eski kaptanının bire birde çok etkili bir oyuncu olduğunu söyledi.

Eski takımına Arda hakkında referans veren Ujfalusi, Arda'nın sağ ve sol kanatta çok etkili bir oyuncu olduğunu söyleyerek, yıldız futbolcunun forvet arkasında da önemli işler yapabileceğini belirtti. Kısa bir süre de olsa Arda ile aynı takımda görev yapan Ujfalusi, Arda hakkında: "Etkili şutları ve bitirici pasları var, kısacası her yanıyla komple bir oyuncu" tanımlamasını kullandı.

Ujfalusi ayrıca Arda'nın Galatasaray ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu dile getirerek Türk Milli Takımı'nın en iyi oyuncusu olarak görüldüğünü belirtti.

BİR YORUM DA SIMAO'DAN


Geçtiğimiz sezonun devre arasında Atletico Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan Simao Sabrosa ise, "Herkes A.Madrid'in çok iyi bir kadro kalitesi olduğunu bilir, fakat Arda bu kaliteyi arttıracak, hücum etkinliğine güç katacak bir isim" şeklinde eski takıma referans verdi.

Portekizli oyuncu Arda'yı harika bir kişiliğe sahip teknik bir oyuncu olarak tanımlayarak forvet arkasında ve sol kanatta oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olarak başarılı olabileceğini belirtti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları