Umut Bulut'tan resmi siftah!

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Umut Bulut, Estonya karşısında milli formayla ilk resmi golünü attı. İşte detaylar...

A Milli takım forması altında 17.maçına çıkan Umut Bulut 3.golünü Estonya karşısında attı. 2 Haziran 2012 tarihinde Portekiz ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan Umut Estonya karşısında ilk resmi golünü kaydetmiş oldu. Umut Bulut A Milli takımda 3 golünü de Abdullah Avcı döneminde kaydetti.

ÇOK FORMDA!

Sezon başında Galatasaray’a transfer olan Umut Bulut son 2 ayda A Milli takımda ve kulüp takımında toplam 7 maça çıktı. Ağustos ayında TFF Süper Kupasında Fenerbahçe’ye 2 gol atan Umut Bulut, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya 2 gol ve Beşiktaş’a 1 gol atmıştı. Umut Bulut Ağustos ayında Avusturya ile oynanan hazırlık maçında forma giymiş ancak gol bulamamıştı. Eylül ayında Bursaspor ile oynanan lig maçında 1 gol atan Umut, Hollanda ile oynanan maçta gol bulamamış ancak Estonya maçında 1 gol kaydetmeyi başardı.

22 DAKİKADA GOLÜNÜ ATTI

Selçuk İnan Estonya ile oynanan maçta 68.dakikada oyuna Umut Bulut’un yerine girdi. Selçuk 22 dakika sahada kalırken 5 şut attı ve 1 gol kaydetti. 38 pasında 36 isabet sağlayan Selçuk İnan 5 şut ile Burak Yılmaz’ın ardından en çok şut atan 2.oyuncu oldu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları