Umut'un kaderi transfere bağlı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine daha dinç başlamak isteyen Galatasaray'da yolcular belli oldu.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Ryan Donk'un da gelmesiyle 26'ya çıkan oyuncu sayısında revizyona gidecek.

Tecrübeli çalıştırıcı, UEFA'ya verilecek listeyi belirlemeye çalışıyor. Çıkacak üç ismin yerine kimlerin gireceği, futbolcularla yapılacak görüşmeler sonunda netlik kazanacak.

Deneyimli antrenör, Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Karacan, Umut Bulut, Eray İşcan ve Hamit Altıntop'u kadroda düşünmüyor. Galatasaray'ın forvet hattındaki futbolcusu Umut Bulut, yapılacak takviyeye göre geleceği belli olacak. Denizli, bir çok kulüpten teklif alan Umut için ‘Teklifleri değerlendirebiliriz.' dedi.

Eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarıyla alınan Jem Karacan, beklentilerin uzağında kaldı. Karacan'ın eski sakatlığı nüksederse ‘sözleşmesi tazminatsız tek taraflı feshedilebilir'. Mustafa hocanın da Jem'i kadroda düşünmediği öğrenildi. Denizli, Tarık Çamdal'a birçok maçta şans tanıdı ancak tribünlerin tepkisine takıldı. Genç sağ beke kulüp bulunacak. Tarık'ı eski takımı Eskişehirspor ve Bursaspor istiyor.

Galatasaray'da 3 yılda 60 maç kaçıran ve bu sezon 2,7 milyon Euro alan Hamit Altıntop'la sözleşme yapılmayacak. Gurbetçi yıldızla ocakta anlaşılıp gönderilebileceği de belirtiliyor. Aslan'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu'nun şans verdiği ancak bunu iyi kullanamayan Koray Günter, devre arası stoper alınması durumunda kiralancak. Cenk Gönen'in transferinden sonra gözden düşen kaleci Eray İşcan'a da Birinci Lig'den teklifler geliyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları