Ünal Aysal, İtalya'yı salladı! Transfer...

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın İtalya'ya gidince, Çizme'de bir anda sarı-kırmızı gündem oluştu.

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın İtalya'ya giderek transfer görüşmelerine başlaması Çizme'de geniş yankı uyandırdı. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transferleri bitirmek isteyen Aysal'ın birçok isim için görüşme yaptığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılı idarecinin bu hamlesi İtalya'da gazete ve televizyonlarda sıkça işlendi...

İtalya'dan Luca Antonini, Matias Silvestre, Djamel Mesbah, Wesley Sneijder, Prince Boateng ve Walter Samuel'in adı Galatasaray ile yanyana yazılırken, yaşanacak olan gelişmeler merakla beklenmeye başlandı. Sneijder'in yanı sıra ortaya çıkan onlarca futbolcu arasında en iddialı olanları Mesbah ve Antonini'ydi. Aysal'ın bu oyuncuları bizzat istediği öne sürüldü.

AYSAL ÇIKARMA YAPTI! TIKLAYIN...

KONTENJAN AÇILDI

Hem yönetim hem de teknik heyet transferde hata payını en aza indirmek için titizlikle çalışırken, oyuncuların maliyetleri konusunda da ince elenip sık dokunuyor. Breziyalı futbolcu Cris ile yolların ayrılmasının ardından yabancı kontenjanını açan sarı-kırmızılı ekip, 2 yabancı oyuncu ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Sarı-kırmızılı takımın gündeminde bulunan Fluminenseli Carlinhos ve Twente'den Nacer Chadli'nin transferlerindeki son durum ise kısa sürede netleşecek.

Sizce Galatasaray hangi 2 yabancı oyuncuyu kadrosuna katmalı?
Yorumlarınızı yazın yayımlayalım...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları