Varsa yoksa o ikili!

Andrei Arshavin ve Emmanuel Eboue için İngiltere’ye çıkarma yapan G.Saray yönetimi, 2 yıldız için Arsenal kulübüne yüksek bir meblağ ödemeye hazır. İşte haberin detayları...

Galatasaray yönetimi, Arda Turan’ın satışının ardından hem taraftarın hem de teknik direktör Fatih Terim’in gönlünü alabilmek için İngiliz devi Arsenal’in 2 yıldız oyuncusu Andrei Arshavin ve Emmanuel Eboue’nin transferlerini bitirme aşamasına geldi.

Dün Ada’da 2 futbolcu için masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, Arsenal’in yıldız futbolcuları için toplam 11 milyon Euro’luk bir teklifte bulundukları öğrenildi.

ARDA TURAN’IN PARASI İNGİLTERE’YE GİDECEK

İngiliz kulübünün yöneticilerinin bu teklife olumlu yanıt verdiği belirtilirken, Cimbom’un, Arda Turan’ın Atletico Madrid’e satışı ile kasaya girecek olan 12 milyon Euro’luk parayı, bu 2 oyuncunun transfer bütçesi olarak kullanmayı planladığı bildirildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in istediği 2 yıldızı da alarak, renklerine bağlamayı ve bu sayede Arda Turan’ın boşluğunu da doldurmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, hocasının da gönlünü almaya çalışacak.

ALİ DÜRÜST: ARSHAVİN TRANSFERİ OLABİLİR
Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Arda transferi sonrası 1 ya da 2 yeni transfer yapılacağını söyledi. Dürüst, “Arda’nın gidişiyle transfer politikamızda değişim elbette olabilir. Şu anda Arda’nın yerini dolduracak 1 ve de bir başka mevkiiye olmak üzere 2 transfer yapmayı planlıyoruz. Fakat bu söylediğim teoride, pratikte çalışmalarımız nasıl şekillenir, bunu bilemem. Adebayor gündemde yok. Arshavin ise gündemimizdeki oyunculardan bir tanesi, olabilir. Eboue konusunda ise şu an için netleşmiş bir şey yok” diye konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları